Supporttekniker med cloudinriktning

Lanpoint arbetar med att förbättra sina kunders IT-miljöer och därför söker vi en supporttekniker som är öppen, ordningsam och tar ansvar. Lanpoints strategi är att migrera sina kunder till molnet.

Du har antagligen arbetat ett par år som supporttekniker tidigare. Du har ett eget driv, är serviceinriktad och teknikintresserad. Du har inget problem att ta kundsamtal och ge service. Detta är en perfekt tjänst för dig som arbetat i en IT-supportfunktion tidigare som vill ta nästa steg och vidareutvecklas inom IT.

Erfarenhetsnivå

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med att ge support i Windows-miljöer och infrastruktur i minst 2 år. Vi tror att du har erfarenhet av att ge service både via telefon, fjärrstyrning och hos kund.

Vi söker dig som har erfarenhet av bl.a.

  • Microsoft cloudtjänster (Office365, Azure)
  • Virtualisering, Hyper-V är meriterande
  • Windows Server
  • Active Directory
  • Nätverk

Utbildningsnivå

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning.

Har du eftergymnasial utbildning från t.ex. yrkeshögskolan eller en kvalificerad yrkesutbildning ses detta som meriterande. Det är bra med en teknisk grund till IT.

Språkkunskaper

I denna tjänst är det viktigt att du kan kommunicera mycket bra i tal och skrift på svenska och engelska.

Om Lanpoint

Ända sedan starten 1996 har vi på Lanpoint hjälpt våra kunder att utveckla och förbättra deras IT-miljö. Vårt fokus har hela tiden varit att leverera lättanvända, effektiva och kostnadsbesparande lösningar som hjälper kunderna att fokusera på sin kärnverksamhet. Vår strävan är att våra kunder ska uppfatta oss som en kompetent och pålitlig samarbetspartner oavsett om det gäller drift och support eller inköp av produkter. Att alla lösningar vi levererar är säkra och stabila.

Läs mer på www.lanpoint.se

Vi erbjuder

En väldigt spännande tjänst för dig som vill utvecklas inom IT. Vi satsar väldigt mycket på vår personal och erbjuder löpande vidareutbildning inom de nyaste teknikerna. Vi sitter i trevliga lokaler i Solna business park och har en härlig samhörighet.

Din ansökan

Skicka din ansökan till rekrytering@lanpoint.se. Vi behandlar ansökningar löpande.